Verzenden & Afhalen

VERZENDEN 

Als je op werkdagen voor 16:00 uur besteld, versturen wij jouw pakketje dezelfde dag nog met PostNL. Je hebt jouw pakketje dan binnen 1-2 dagen in huis! In het weekend of op feestdagen kan het iets langer duren.

KOSTEN

De verzendkosten voor pakketten en brievenbuspakketjes zijn €4,95. De verzendkosten voor pakketten in België en Duitsland zijn €6,95. Gratis verzending bij een bestelling boven de €100.

VERZENDBEVESTIGING

Als wij jouw pakketje of brievenbuspakketje hebben verstuurd, krijg je automatisch een bevestigingsmail van PostNL. Hierin kun je de track & trace code vinden. Met dit nummer kun je zelf het pakketje volgen.

BEZORGTIJD OF -PLAATS WIJZIGEN

Komt het even niet uit? Dan is het goed om te weten dat je vaak nog vóór de eerste bezorgpoging een ander bezorgmoment kunt kiezen. Dit werkt als volgt:

  • Klik op de link van de track & trace code die je ontvangen hebt via de mail.
  • Klik op ‘Kies zelf bezorgtijd of -plaats’ (Dit kan vanaf het moment dat PostNL het pakket ontvangen heeft tot je de status ‘Zending is gesorteerd’ ziet staan).
  • Je kunt zelf kiezen wanneer PostNL je pakket komt bezorgen. Je kunt er ook voor kiezen om je pakket te laten afleveren bij een PostNL locatie.

POSTNL LOCATIE

Je kunt je bestelling ook af laten leveren bij een PostNL locatie bij jou in de buurt. Dit doe je door bij de ‘Verzendgegevens’ het adres van de PostNL locatie in te voeren i.p.v. je eigen adresgegevens. Met de track & trace code die je ontvangt via de mail, kun je je pakketje volgen.

Belangrijke informatie over het ophalen bij een PostNL locatie:

  • Neem ter controle een geldig legitimatiebewijs mee (geen kopie).
  • Haal je pakket op binnen 2 weken. Daarna gaat het terug naar de afzender.
  • Geen tijd om zelf je pakket op te halen? Het is mogelijk om het door iemand anders te laten ophalen. Diegene moet wel zijn/haar legitimatiebewijs meenemen (geen kopie).

AFHALEN 

Je kunt je pakketje ook komen afhalen bij ons. Je doet dan de betaling via de webshop en vinkt bij de verzendmethoden ‘Afhalen’ aan. Zodra je bestelling klaarstaat krijg je van ons een mail en kun je je bestelling bij ons afhalen. Het afhalen van je bestelling kan op afspraak van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur op onderstaand adres. In de weekenden en op feestdagen zijn wij gesloten. 

EMPATHIC STYLE
KONINGSWEG 21
9731AN GRONINGEN