Betalen

VEILIG BETALEN

Omdat online shoppen steeds populairder wordt en er dagelijks ontzettend veel nieuwe webwinkels bijkomen, is het belangrijk dat je er zeker van bent dat je op een veilige manier kunt winkelen. Bij empathicstyle.com kun je altijd winkelen in een beveiligde SSL omgeving. Wij zorgen ervoor dat al jouw persoonlijke gegevens veilig worden bewaard. Daarnaast worden jouw gegevens nooit verstrekt aan derden. Zo ben je er altijd zeker van dat je op een veilige manier kunt shoppen bij empathicstyle.com.

De iDeal, PayPal, CreditCard, Google Pay, Apple Pay en Klarna vinden plaats via de organisatie Shopify Payments, zij zullen ervoor zorgen dat jouw betaling qua veiligheid niks te kort komt en deze goed zal worden afgehandeld.

iDeal

Als je toegang hebt tot internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank, de Friesland Bank of Knab dan kun je via iDeal betalen bij empathicstyle.com.

 Klarna

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. Je vult je gegevens in en betaalt wanneer het jou uitkomt tijdens de betaaltermijn van 30 dagen.

PayPal

Indien je kiest om met PayPal te betalen, word je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website.

Als je nieuw bent bij PayPal kun je je als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien je al een PayPal account heeft, kun je inloggen met je gebruikersnaam en de betaling bevestigen. 

CreditCard

Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Het enige dat klanten hoeven te doen is hun kaartgegevens invullen en de betaling autoriseren. Met behulp van onze Recurring API is het ook mogelijk om one-click betalingen, gespreide betalingen en andere complexe betaalstructuren te faciliteren via creditcard.

Shopify Payments ondersteunt alle belangrijke globale en gelokaliseerde creditcardmerken: Visa, Mastercard, American Express, Maestro en UnionPay.