Retourneren & Ruilen

MEDEDELING: Het valt ons steeds vaker op dat de dames die achteraf betalen met Klarna niet netjes omgaan met onze producten. Wij krijgen de retours veel te laat binnen of zelfs gedragen, zonder kaartjes en gewassen terug. Deze artikelen kunnen wij dan niet meer verkopen. Indien de artikelen niet aan de onderstaande retour voorwaarden voldoen, mogen wij dit weigeren en doorgeven aan Klarna en dien je het factuur alsnog te betalen. Onze complimenten aan de dames die hun retour wel netjes en op tijd terugsturen, dit wordt erg gewaardeerd! ♡

RETOURNEREN

Is het artikel toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren. Controleer eerst of het artikel voldoet aan de onderstaande voorwaarden en download hier het ruil- retourformulier. Na het invullen van het ruil- retourformulier mag je het samen met het artikel (op eigen kosten) terugsturen naar onderstaand postadres. 

LET OP: Zonder het ruil- retourformulier kunnen wij je retour NIET verwerken! Download HIER het ruil- retourformulier. Heb je geen printer? Neem de gegevens dan over met pen en papier. 

VERZENDLABEL

Wil je alvast je pakketje online frankeren? Klik dan op één van de volgende opties PostNL of DHL. Print het verzendlabel uit en plak over het oude label heen. Lever het pakketje op tijd in bij een postkantoor bij jou in de buurt. (Wij raden aan de track & trace code zelf in de gaten te houden, indien het pakketje elders wordt afgeven en dit z.s.m. aan ons door te geven.)

VOORWAARDEN RETOURNEREN/RUILEN

– Het artikel dient ongebruikt, onbeschadigd en ongewassen te zijn.

– Het artikel dient geen draagsporen, zoals zweet-, rook-, parfum- of kooklucht bevatten.
– Bewaar artikelen ook niet in een rokerige ruimte of in een keuken aangezien artikelen met een geur niet geaccepteerd worden.
– Artikelen die deo/make-up vlekken bevatten na het passen zullen niet retour worden geaccepteerd.
– Het artikel dient netjes in de originele verpakking te zitten met alle tags nog bevestigd. 
– Het artikel dient binnen 14 dagen na ontvangst bij ons binnen te zijn.
– Schoenen dienen netjes in de schoenendoos te zitten en opgestuurd te worden in de verzendzak, waarin de schoenendoos verpakt zat. 
– Sieraden kunnen uit hygiënisch oogpunt niet geretourneerd worden.

– Kortingscodes kunnen niet achteraf verrekend worden.

– Afgeprijsde artikelen die in de sale staan nemen wij niet retour.

 

 Let er extra goed op dat het artikel aan de bovenstaande voorwaarden voldoet. Controleer dus zelf ook het artikel op geur, draagsporen & vlekken! Verzend het artikel (met alle tags bevestigd) netjes in de originele verpakking en verzendzak. (Anders zijn wij genoodzaakt en tevens gerechtigd het artikel te weigeren!)

 

RETOURTERMIJN

Wij dienen je retour binnen het retourtermijn van 14 dagen na ontvangst binnen te hebben. Deze periode gaat in op de dag dat het pakketje door jou of namens jou in ontvangst is genomen. Wij raden je aan om je retour op tijd terug te sturen, zodat je er zeker van bent dat je retour binnen het retourtermijn bij ons wordt afgeleverd. Indien het niet mogelijk is om zelf je pakketje te retourneren, raden wij aan om iemand anders te vragen of diegene jouw pakketje naar het postkantoor wilt brengen. 

VERZENDBEWIJS

Wij adviseren je een traceerbare manier van verzending te gebruiken en om het bewijs van de verzending te bewaren. Houd er rekening mee dat je zelf de kosten voor de retourzending dient te betalen.

De consument is wettelijk verplicht zorg te dragen voor de artikelen totdat empathicstyle.com de artikelen retour heeft ontvangen. empathicstyle.com kan niet aansprakelijk worden gesteld voor een beschadigde of zoekgeraakte zending.

TERUGBETALING

Zodra wij je retour in goede staat hebben ontvangen en aan alle retourvoorwaarden voldoet, zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op jouw rekeningnummer of Klarna factuur aanpassen/annuleren. 

Heb je 14 dagen na de verzending van je retour nog geen bedrag terug ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice door een mail te sturen aan info@empathicstyle.com met vermelding van je factuurnummer.

WAT DOEN MET SCHADE?

empathicstyle.com controleert alle bestellingen op de kwaliteit van de artikelen en maakt een foto van het artikel, voordat deze naar de klant wordt verzonden. Zo kunnen geschillen onderbouwd worden aan de hand van de foto. Mocht het nu toch voor komen dat een product niet in de verwachte staat ontvangen wordt, neem dan binnen 24 uur contact op met ons via info@empathicstyle.com. Artikelen worden als defect beschouwd als ze beschadigd worden ontvangen. Artikelen die zijn beschadigd als gevolg van slijtage worden niet beschouwd als defect. Wij kunnen een defect artikel alleen omruilen voor hetzelfde artikel, zolang de voorraad strekt.

Verdere informatie over garantie en onderhoud kun je hier terugvinden.

RUILEN

Wil je jouw item ruilen voor een andere maat of artikel? Dat is geen probleem! Download hier het ruil- retourformulier en vul de gewenste maat in en stuur deze samen met het artikel terug. Het artikel + ruil- retourformulier kun je retour (op eigen kosten) terugsturen naar onderstaand postadres. Vervolgens verzenden wij gratis de gewenste maat naar je toe. Uiteraard geldt dit alleen als de gewenste maat nog op voorraad is, anders zullen wij het bedrag weer terugstorten op jouw rekeningnummer. 

EMPATHIC STYLE
KONINGSWEG 21
9731AN GRONINGEN